actie rijschool
Actie aanbiedingen Vanbuuren.nl.
Aanmelden voor deze kortingspakketten kan in de week voor de open dag en uiteraard op de open dag zelf! Benieuwd naar de pakketprijzen? Kom dan langs 17 maart of bel naar Rijschool Motorshop Bert van den Hoek: 033 462 16 66.
Rijschool Utrecht Rijschool Troy 030-8080317.
Tijdelijke actie: 30 lessen Cbr rijexamen examengarantie voor 1150! Bekijk de voorwaarden! Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Utrecht? Dan is Rijschool Troy jouw rijschool! Bij ons haal je namelijk op een snelle en voordelige wijze je rijbewijs.
acties.
Familie en vrienden vertellen hun ervaring en zo rolt het balletje door. Deze mond tot mond reclame is van grote waarde en daarom vinden wij als rijschool BLAD dat er zeker iets tegenover mag staan op het moment dat er een nieuwe leerling aangebracht wordt.
Rijschool Haarlem: ACTIE: 5 rijlessen voor slechts 99., Rijschool Haarlem: ACTIE: 5 rijlessen voor slechts 99.,
Rijschool Haarlem Spaarne lest ook in de avonden tot 2100: of in het weekend. Als team van Rijschool Haarlem Spaarne hopen wij jou zo snel mogen te kunnen verwelkomen! Cijfers spreken voor zich. Rijschool Haarlem Spaarne heeft een unieke leermethode ontwikkeld, waardoor de kans van slagen aanzienlijk hoger ligt.
Rijlessen actie 10 Rijlessen voor 199.,
Deze actie is niet in combinatie met andere acties en is bedoeld om voor Verkeersschool Intest nieuwe leerlingen te werven, dus wees er snel bij want vol is vol helaas. Als je eenmaal begonnen bent bij Verkeersschool Intest en je hebt mogen genieten van de geweldig verzorgde lessen lessen weet je dat je bij ons zeker bent van je rijbewijs. Na eenmaal begonnen te zijn zal je streven naar het zo snel mogelijk behalen van het roze pasje. Ook dit zal geen probleem zijn, we zullen er een spoedopleiding van maken zonder dat het maar enige extra kosten met zich mee neemt. Al met al is het al mogelijk om bij ons het rijbewijs in twee weken te halen. Category Acties, Auto, Blog. Write a comment.: You must be logged in to post a comment. 10 februari 2017. 10 februari 2017. De juiste begeleiding is het belangrijkst Iedereen die nu zijn rijbewijs heeft, herinnert zich de. Categorie: Blog, Homepage Nieuws. 22 november 2016. 22 november 2016. Slagingspercentage rijscholen verschilt per regio De juiste rijschool kan ervoor zorgen dat je straks snel.
Kortingen en acties Rijschool Pamela.
Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Vrouw vriendelijke rijschool. Leukste Rijschool van Hoofddorp. Rijles in Bennebroek. Fotos van leerlingen. Video: Beginnen vanaf 165., Video: Tussentijdse toets. Copyright 2018 Rijschool Website door Rijschool Marketing.
Acties Rijschool DAM.
Dam is geen 13 in een dozijn. We zijn niet alleen de grootste rijschool van de regio met een oefenterrein van 5000 m2. We hebben ook nog eens diverse rijsimulators, een enorm wagenpark en een slagingspercentage waar menig rijschoolhouder jaloers op is.
Kortingsactie Rijschool Troy Utrecht.
Nieuwjaar actie bij rijschool Troy in Utrecht. Ook in 2017 ben je bij rijschool Troy op het juiste adres voor het halen van je rijbewijs. Heb jij altijd al je rijbewijs willen halen of ben je eindelijk oud genoeg om achter het stuur te duiken?
Facebook Actie Rijschool Vmax.
De rijlessen worden toegevoegd aan het reeds afgenomen lespakket. De rijlessen kunnen tevens worden toegevoegd aan een reeks losse lessen met een minimale waarde van pakket V. Meedoen aan de actie is alleen toegestaan wanneer je 16 jaar of ouder bent.

Contacteer ons